no three wijsheden teksten grafisch delen vermenigvuldigen haven t failed victim own mind think

 

Collega's

 

Samenwerking is voor mij en mijn praktijk van essentieel belang. Ik geloof  in het nut voor mijn cliënten,en zoek dit dan ook op veel gebieden op. Ik neem deel in diverse netwerken van psychologen en hecht belang aan interdisciplinair overleg voor optimalisering en afstemming van de zorg.

In 2012 was ik een van de mede oprichters van maasdorppsychologen, een lokaal samenwerkingsverband in Ravenstein en omgeving. Ik neem deel aan multi disciplinair overleg  in Herpen en Ravenstein.


Ik studeerde in 1993 af in de richting Klinische Psychologie aan de KU te Nijmegen en ben geregistreerd GZ. Ik ben lid van het NIP en LVVP. Ik werkte enkele jaren als preventiewerker.
Als zelfstandig psycholoog werkte ik bij verschillende eerstelijns psychologenpraktijken in Den Bosch, Veghel en Rosmalen. In 1999-2001 volgde ik de basis- en vervolgopleiding tot cognitief gedragstherapeut bij het Instituut voor Rationele Therapie in Nijmegen. Sindsdien deed ik diverse cursussen en korte opleidingen, met name in de zgn derde generatie cognitieve gedragstherapie (mindfulness, ACT).
De laatste jatren deed ik diverse cursussen en masterclasses IBSR, de klinische toepassing van The Work van Byron Katie. Voor verwijzingen of meer informatie kunt u contact met me opnemen via de contactpagina.