no three wijsheden teksten grafisch delen vermenigvuldigen haven t failed victim own mind think

 

Cliëntervaringen

 

Onderstaand een aantal ervaringen zoals door voormalig cliënten zelf zijn omschreven.
Kijk op Zorgkaart Nederland voor meer ervaringen en beoordelingen.:

 

ik heb tijdens onze gesprekken de juiste handvatten gekregen om bij mijn gevoelens stil te staan en deze te onderzoeken. zo werd ik zelf ’baas’ over mijn gedachten en gevoelens en ben nu minder bang te voelen wat ik voel.
 

Over on-line therapieIk heb het idee dat ik meer behandeling heb gekregen binnen mijn budget omdat we zo de beschikbare consulten flexibeler konden inzetten zonder extra belasting in reistijd voor mij. 

 

ik heb veel meer inzicht en vertrouwen in mijn gedachten en emoties gekregen


In korte tijd heb ik geleerd om anders naar "problemen" te kijken en vaak zijn er dan geen problemen maar maakte ik dat er zelf van door mijn denkwijze. Ook heb ik geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben compleet met mijn eigenaardigheden die gewoon bij mij horen weet ik nu Ja, namelijk: Ik word niet meer boos op mijzelf maar accepteer mezelf zoals ik ben.


Er is aandachtig geluisterd. We hebben prettig samengewerkt. Er is goed gereageerd op mijn zorgvraag. En daar ben ik heel tevreden over.  


De psycholoog heeft na grondig onderzoek en evaluatie een behandelplan opgesteld, in eerste instantie gerichte behandeling via emdr. Daarna aanvullende behandeling, met praktijkopdrachten om thuis en buitenshuis uit te voeren. 


Heb ervaren dat de doortastende werkwijze en de planmatige aanpak een helder doel voor mij betekende.
Daarnaast is het voor mij belangrijk dat ik me op mijn gemak voel tijdens de gesprekken. Door de professionele aanpak was er sprake van vertrouwen en rust. Ik heb de basis meegekregen om er thuis mee verder te gaan, wat na ruime tijd op de praktijk afgesloten is.
In samenspraak met elkaar werd per gesprek gekeken waar ik op dat moment stond en wat de volgende stap zou zijn, hierdoor voelde ik dat ik op de goede weg zat naar een afrondende fase.


Het waren prettige gesprekken, die goed aansloten op mijn probleem. Fijn mijn verhaal kwijt te kunnen, het uit te pluizen en samen zoeken naar een oplossing. Ik heb als advies een assertiviteitstraining gedaan, en dat heeft mij ook geholpen.